Nieuws

Donderdag, 21 december 2017
Misbruik en ...

Misbruik en feestdagen Wie kijkt er niet uit naar de feestdagen? Veel mensen kunnen niet wachten tot het zo ver is. Ook ik begin al vroeg met aftellen; in september is het nog ongeveer drie maanden en dan start de 'feestmaand' van h...
Maandag, 18 december 2017
Gezegende Kerstdagen

"Het volk dat in duisternis wandelt, zal een groot licht zien; degenen, die wonen in het land van de schaduw des doods, over dezelve zal een licht schijnen." Namens alle betrokkenen bij het Reformatorisch Meldpunt we...
Maandag, 11 december 2017
Misbruik en....

Misbruik en trouwen "Trouwen: daar denkt elk meisje over na. Als slachtoffer van seksueel misbruik dacht ik daar ook over na. Wel schoof ik het altijd voor mij uit. Als mijn vriendinnen het over relaties hadden, zei ik: ‘Als hij komt, zeg ik geen nee, maar ik ben er niet naar op zoek’. Dat zei ik vooral omdat ik bang was voor de verandering in mijn leven...