Nieuws

Donderdag, 12 oktober 2017
Britt overwon de gevolgen van seksueel misbruik

In een nieuw ervaringsverhaal op deze website vertelt Britt (29 jaar) over het seksueel misbruik dat haar als 14-jarig meisje overkwam. "Ik was jong en naïef. Ik dacht dat het een éénmalige bevlieging van hem was. Helaas was d...
Woensdag, 4 oktober 2017
'Wat wij kunnen doen' verschenen

Deze week is het boek 'Wat wij kunnen doen' verschenen. Dit boek is een praktische handreiking voor omstanders bij seksueel misbruik. Het boek is te ...
Woensdag, 27 september 2017
Gezocht: communicatie ondersteuning

Het Reformatorisch Meldpunt zoekt een praktische en enthousiaste communicatiemedewerker of -student als vrijwilliger voor ondersteuning bij de communicatie!    De taken zijn onder andere:  - nieuwsberichten plaatse...