Nieuws

Vrijdag, 16 februari 2018
Gezocht: vrijwilliger comunicatie

Het Reformatorisch Meldpunt is op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger voor communicatie!

Maandag, 29 januari 2018
Mooie reacties

Momenteel werken we aan het jaarverslag van 2017. Opnieuw een jaar waarin we veel mensen mochten spreken rondom de moeilijke problematiek van seksueel misbruik. De uitspraken van sommige mensen raakten ons bijzonder. Graag delen we er alvast een aantal hiervan. Deze reacties motiveren ons om ons ook in 2018 weer keihard in te blijven zetten voor slachtoffers en omstanders van seksueel misbr...
Dinsdag, 16 januari 2018
Vervolg #MeToo: Time's Up

In 2017 heeft #MeToo veel losgemaakt in Amerika en daarbuiten. Veel slachtoffers van seksueel misbruik kwamen naar buiten met hun verhaal.  Hier blijft het niet bij. Inmiddels hebben 300 vrouwen uit de Amerikaanse entertainmentindustrie het Fonds Time's Up opgericht om slachtoffers van seksueel...