Anoniem contact

Denk je erover na om te praten over jouw verleden van seksueel misbruik, of seksueel geweld dat jou op dit moment overkomt? Of bij iemand die je kent?
Wat goed dat je hierover nadenkt!
Wij weten hoe moeilijk praten over seksueel misbruik is. Daarom kan je helemaal anoniem contact opnemen met het Reformatorisch Meldpunt. Via alle contactmogelijkheden weten we niet wie je bent. Wij willen graag naar je luisteren en met je meedenken om goede stappen te zetten, wanneer jij dat wilt.
Hieronder lees je welke anonieme contactmogelijkheden er zijn voor jou:

WhatsApp E-mail Chat Telegram NIEUW!
Telefoon

Chat

De website-chat is open voor jou op de volgende tijdstippen:
maandag: 15.00-17.00 uur en 19.00-22.00 uur
woensdag: 15.00-17.00 uur en 19.00-22.00 uur
vrijdag: 15.00-17.00 uur en 19.00-22.00 uur

Wanneer de chat online is, wordt het bericht ‘Chat anoniem, wij zijn online’ weergegeven. Klik daarop om de chat te starten.

WhatsApp

Je kunt ons altijd een bericht sturen via WhatsApp op het nummer 06 4407 8214.
Dit bericht komt anoniem bij ons binnen. We zien dus geen foto, naam of telefoonnummer van jou.
We beantwoorden de berichten via WhatsApp op dezelfde tijdstippen als de chat.
Stuur je een bericht op een moment dat we er niet zijn, dan wordt aan jou gevraagd of je tijdens onze eerstvolgende dienst met ons wilt chatten. Dan kan je ‘ja’ terugsturen. Wil je dat niet, dan hoef je niets terug te sturen en gebeurt er verder niets. Wij zullen nooit uit onszelf een bericht sturen naar jou.

Telegram

Je kunt ons ook een bericht sturen via Telegram. Dit werkt op dezelfde manier als bij WhatsApp. Er zijn twee manieren om het Reformatorisch Meldpunt te bereiken via Telegram.

Manier 1: 
Klik op onderstaande knop om direct een gesprek te starten via je mobiel of computer, wanneer Telegram hierop is geïnstalleerd.

Manier 2: 
1. Open Telegram
2. Zoek “Refomeldpuntbot” via de zoekfunctie van Telegram
3. Start het gesprek

Telefoon

Je kunt iedere maandagavond van 19.00-21.00 uur anoniem bellen met een coach van het Reformatorisch Meldpunt. Het telefoonnummer hiervoor is 0850 77 33 12.

E-mail

Je kunt anoniem mailen met een e-coach van het Reformatorisch Meldpunt door een anoniem e-mailaccount aan te maken.
Klik hieronder op de knop ‘Anoniem e-mailaccount’ en maak daarna het account aan.

Ook onder de knop ‘Anoniem e-mailaccount’ kan je de link vinden naar de inlogpagina van je anonieme e-mailaccount. Log hier in om je e-coach te mailen. Je krijgt binnen twee werkdagen de eerste reactie van ons terug.

Je kan jouw anonieme account opheffen met de knop ‘Anoniem e-mailaccount opheffen’. Deze zie je ook door op de knop ‘Anoniem e-mailaccount’ hieronder te klikken.

NB. Het kan even duren voordat de pagina’s om een account aan te maken, in te loggen of op te heffen, geladen zijn.

Anoniem contact Reformatorisch Meldpunt

Neem anoniem contact op

Via WhatsApp
06 4407 8214

Meer anonieme contactmogelijkheden

Ervaringsverhalen

Praten helpt om het misbruik te verwerken. Deze ervaringsverhalen van slachtoffers kunnen jou helpen om te praten, aanmoedigen om het misbruik te stoppen en hoop geven.

Lees ervaringsverhalen

Heeft u al gestemd op de ProLife Zorgcheque?

Dit jaar is het Reformatorisch Meldpunt één van de doelen van de ProLife Zorgcheque. Helpt u ook mee door ons uw stem te geven?