Anoniem contact

Denk je erover na om te praten over jouw verleden van seksueel misbruik, of seksueel geweld dat jou op dit moment overkomt? Of bij iemand die je kent?
Wat goed dat je hierover nadenkt!
Wij weten hoe moeilijk praten over seksueel misbruik is. Daarom kan je helemaal anoniem contact opnemen met het Reformatorisch Meldpunt. Via alle contactmogelijkheden weten we niet wie je bent. Wij willen graag naar je luisteren en met je meedenken om goede stappen te zetten, wanneer jij dat wilt.
Hieronder lees je welke anonieme contactmogelijkheden er zijn voor jou:

WhatsApp Chat Telegram Telefoon E-mail

Chat

De website-chat is open voor jou op de volgende tijdstippen:
maandag: 15.00-17.00 uur en 19.00-22.00 uur
woensdag: 15.00-17.00 uur en 19.00-22.00 uur
vrijdag: 15.00-17.00 uur en 19.00-22.00 uur

Wanneer de chat online is, wordt het bericht ‘Chat anoniem, wij zijn online’ weergegeven. Klik daarop om de chat te starten.

WhatsApp

Je kunt ons altijd een bericht sturen via WhatsApp op het nummer 0850 77 33 12.
Dit bericht komt anoniem bij ons binnen. We zien dus geen foto, naam of telefoonnummer van jou.
We beantwoorden de berichten via WhatsApp op dezelfde tijdstippen als de chat.
Stuur je een bericht op een moment dat we er niet zijn, dan krijg je een automatische reactie waarin onze openingstijden te lezen zijn. Je kunt ons tijdens de openingstijden opnieuw een bericht sturen om met een coach te appen.

Telegram

Je kunt ons ook een bericht sturen via Telegram. Dit werkt op dezelfde manier als bij WhatsApp. Er zijn twee manieren om het Reformatorisch Meldpunt te bereiken via Telegram.

Manier 1: 
Klik op onderstaande knop om direct een gesprek te starten via je mobiel of computer, wanneer Telegram hierop is geïnstalleerd.

Manier 2: 
1. Open Telegram
2. Zoek “Refomeldpuntbot” via de zoekfunctie van Telegram
3. Start het gesprek

Telefoon

Je kunt iedere maandagavond van 19.00-21.00 uur anoniem bellen met een coach van het Reformatorisch Meldpunt. Het telefoonnummer hiervoor is 0850 77 33 12.

E-mail

Om technische redenen is de anonieme e-mail momenteel helaas niet beschikbaar. Mocht u recent gebruik hebben gemaakt van de anonieme e-mail, dan kan het helaas zo zijn dat uw bericht niet is ontvangen en daardoor niet beantwoord. Onze welgemeende excuses hiervoor. U bent van harte uitgenodigd om via één van onze andere bovenstaande mogelijkheden anoniem contact op te nemen.

Anoniem contact Reformatorisch Meldpunt

Neem anoniem contact op

Via WhatsApp
0850 77 33 12

Meer anonieme contactmogelijkheden

Bestel gratis jubileumtijdschrift


Ter gelegenheid van ons 5-jarig jubileum hebben wij het tijdschrift ‘Praten helpt!’ samengesteld. Dit kunt u gratis aanvragen. Het wordt per post thuisgestuurd.

Meer informatie en bestellen

Ervaringsverhalen

Praten helpt om het misbruik te verwerken. Deze ervaringsverhalen van slachtoffers kunnen jou helpen om te praten, aanmoedigen om het misbruik te stoppen en hoop geven.

Lees ervaringsverhalen

Bestel het boek ‘Wat wij kunnen doen’


Dit boek is speciaal geschreven voor omstanders van seksueel misbruik: familie, docenten en ambtsdragers.

Meer informatie en bestelformulier