Verwerken van seksueel misbruik

Ik ben vroeger misbruikt

Wat moeilijk dat jou vroeger seksueel misbruik is overkomen! Dapper dat je hiermee aan de slag gaat! Ga naar een psycholoog of psychotherapaut. Zij kunnen je helpen bij de verwerking van het misbruik. Vraag bij je huisarts om een verwijzing.
Zoek een hulpverlener die bij jou past. Dat hoeft niet je eerste hulpverlener te zijn. Geef dat gerust aan, en zoek verder naar hulp die wel bij jou past.

Wil je graag christelijke hulp krijgen? Op de website ikzoekchristelijkehulp.nl vind je een overzicht van christelijke hulpverleners.

Wil je starten met een hulpverlenerstraject gerelateerd aan seksueel misbruik, maar wordt dit niet vergoed door de zorgverzekeraar? Heb je een reformatorisch-christelijke achtergrond en ben je zelf niet in de mogelijkheid om een hulpverlenerstraject te financieren? Mogelijk kom je dan in aanmerking voor een bijdrage vanuit het Fonds Reformatorisch Meldpunt. Meer lezen over het Fonds Reformatorisch Meldpunt.

Ben je in therapie, maar heb je af en toe een extra luisterend oor nodig? Het Reformatorisch Meldpunt is er ook voor jou. Wij zitten klaar om naar je te luisteren!

Anoniem contact Reformatorisch Meldpunt

Neem anoniem contact op

Via WhatsApp
06 4407 8214

Meer anonieme contactmogelijkheden

Ervaringsverhalen

Praten helpt om het misbruik te verwerken. Deze ervaringsverhalen van slachtoffers kunnen jou helpen om te praten, aanmoedigen om het misbruik te stoppen en hoop geven.

Lees ervaringsverhalen

Heeft u al gestemd op de ProLife Zorgcheque?

Dit jaar is het Reformatorisch Meldpunt één van de doelen van de ProLife Zorgcheque. Helpt u ook mee door ons uw stem te geven?