Bestel ‘Wat wij kunnen doen’
(Sarina Brons e.a.)

Bestel ‘Wat wij kunnen doen’ (Sarina Brons e.a.)

In het boek ‘Wat wij kunnen doen’ is aandacht voor de kring mensen rondom personen die te maken hebben met seksueel misbruik. Stel: je hoort op een dag dat iemand in je directe omgeving seksueel misbruikt wordt. Wat kun je dan doen? Op die concrete vraag wil dit boek antwoord geven, heel praktisch. Aan de orde komen: signalering, verschillende situaties, misbruik in kerkelijke context en op school, aangifte en hulpverleningsmogelijkheden. Niets doen is geen optie bij het ontdekken van seksueel misbruik. De juiste dingen doen kan van cruciale betekenis zijn voor het slachtoffer. Het boek is een echte aanvulling op materiaal dat over deze thematiek al beschikbaar is.

De auteurs belichten op een toegankelijke manier tal van aspecten van een thema dat helaas blijvend actueel is.
- Reformatorisch Dagblad

Het boek is nu tijdelijk te bestellen via het Reformatorisch Meldpunt. Met uw aankoop steunt u het werk van het Reformatorisch Meldpunt.
Gebruik om het boek te bestellen onderstaand bestelformulier. Na het verzenden van het formulier ontvangt u per mail een betaallink. Wanneer uw betaling is voldaan via iDeal, zal het boek naar u toegezonden worden. De kosten per boek bedragen € 14,99 exclusief verzendkosten (€ 3,64).

Anoniem contact Reformatorisch Meldpunt

Neem anoniem contact op

Via WhatsApp
0850 77 33 12

Meer anonieme contactmogelijkheden

Bestel gratis jubileumtijdschrift


Ter gelegenheid van ons 5-jarig jubileum hebben wij het tijdschrift ‘Praten helpt!’ samengesteld. Dit kunt u gratis aanvragen. Het wordt per post thuisgestuurd.

Meer informatie en bestellen

Ervaringsverhalen

Praten helpt om het misbruik te verwerken. Deze ervaringsverhalen van slachtoffers kunnen jou helpen om te praten, aanmoedigen om het misbruik te stoppen en hoop geven.

Lees ervaringsverhalen

Bestel het boek ‘Wat wij kunnen doen’


Dit boek is speciaal geschreven voor omstanders van seksueel misbruik: familie, docenten en ambtsdragers.

Meer informatie en bestelformulier