*UPDATE: De lotgenotendag is vol, aanmelden is helaas niet meer mogelijk*
Op 11 september 2021 D.V. organiseert het Reformatorisch Meldpunt een lotgenotendag voor slachtoffers van seksueel misbruik uit de reformatorische gezindte. In dit bericht meer informatie over deze dag en over de manier van aanmelden. 

Het thema van de lotgenotendag is “Verbinding”. Aart van Soest, docent en contextueel therapeut, gaat in de ochtend met ons nadenken over dit thema. Eerder schreef Aart van Soest voor het een bijdrage met als titel ‘Vergeven, eren en liefhebben, hoe gaan we hiermee om’?

In de middag kan er worden gekozen uit verschillende ontspannende activiteiten waarbij ruimte is voor gesprek: handletteren of een wandeling in de omgeving. Ook is er de mogelijkheid om gezelschapsspelletjes te doen.

Slachtoffers van seksueel misbruik uit de reformatorische gezindte worden van harte uitgenodigd om op deze dag aanwezig te zijn. Het is mogelijk om een naaste mee te nemen. Deelname aan deze verzorgde dag is geheel gratis, uitgezonderd eigen vervoer. Mochten de kosten voor het vervoer een probleem vormen, schroom dan niet om contact op te nemen. We denken hier graag in mee.
De locatie wordt bekend gemaakt na aanmelding.

Inhoud van de dag

9.30 Inloop
10.00 Opening
10.30 Spreker Aart van Soest
12.00 Lunch
13.30 Middagactiviteit
15.00 Afsluiting van de dag met hapje en drankje

Spreekt het jou aan om lotgenoten te ontmoeten en met elkaar verdieping te zoeken? Mail dan naar info@ikmeldhet.nl voor jouw aanmelding. Wanneer je je eerder al hebt aangemeld, dan blijft deze aanmelding uiteraard staan. Er zijn nog zeven plaatsen beschikbaar. We kijken uit naar je inschrijving!

Aanmelden voor de lotgenotendag op 11 september 2021 D.V.