Op 11 september 2021 D.V. organiseert het Reformatorisch Meldpunt voor de tweede keer een lotgenotendag voor slachtoffers van seksueel misbruik uit de reformatorische gezindte. Met deze dag biedt het Meldpunt ontmoeting, ontspanning en toerusting voor slachtoffers.

In 2017 organiseerde het Reformatorisch Meldpunt samen met stichting Revief de eerste lotgenotendag waarop het project Unbreakable centraal stond. Deze dag werd als erg waardevol ervaren, we ontvingen veel positieve reacties van deelnemers. Daarom organiseert het Meldpunt nu opnieuw een lotgenotendag. Slachtoffers van seksueel misbruik uit de reformatorische gezindte worden van harte uitgenodigd om op deze dag aanwezig te zijn. Het is mogelijk om een naaste mee te nemen. Deelname aan deze verzorgde dag is geheel gratis, uitgezonderd eigen vervoer. Mochten de kosten voor het vervoer een probleem vormen, schroom dan niet om contact op te nemen. We denken hier graag in mee.

In de ochtend nodigen we een spreker uit om een lezing te geven. In de middag bieden we ruimte voor ontspanning en ontmoeting. De details van het programma volgen nog, houd daarvoor onze website, sociale media en mailing in de gaten.
De locatie is in het midden van het land. Na aanmelding worden de adresgegevens gedeeld.

Het is nu al mogelijk om je op te geven: mail daarvoor naar info@ikmeldhet.nl. We kijken uit naar je aanmelding!

Aanmelden voor de lotgenotendag op 11 september 2021 D.V.