*UPDATE 20 september 2023* De inschrijving voor de lotgenotendag is gesloten.
Als Reformatorisch Meldpunt zijn we blij om voor de derde keer de lotgenotendag Reformatorisch Meldpunt aan te kunnen kondigen. Ook dit jaar, op D.V. zaterdag 14 oktober, nodigen we slachtoffers van seksueel misbruik uit de reformatorische gezindte van harte uit om samen te komen voor een dag met verbinding en verdieping.

De lotgenotendag wordt gehouden van 10.00 tot 15.00 uur. Tijdens het ochtendprogramma luisteren we naar een lezing met als thema: “Inzicht in de wereld van seksueel misbruik. Dynamiek tussen slachtoffer, dader en omstanders.” De lezing wordt gehouden door Amanda Vastenhouw. ’s Middags heb je de keuze om deel te nemen aan een creatieve workshop (macramé), of om een wandeling door de natuur te maken. Ondertussen is er gelegenheid om het gesprek aan te gaan met lotgenoten of onze betrokken vrijwilligers.

Deelname aan deze dag (inclusief eten en drinken) is gratis. Zowel mannen als vrouwen kunnen zich aanmelden. Iedereen die zich aanmeldt mag één naaste meenemen om deze ervaring te delen. Nadat je je hebt aangemeld, maken we de locatie van de lotgenotendag aan je bekend.

Spreekt het jou aan om andere slachtoffers van seksueel misbruik te ontmoeten en met elkaar op een ontspannen manier de verdieping te zoeken? Meld je dan aan via info@ikmeldhet.nl. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op 14 oktober!