Als Reformatorisch Meldpunt zijn we verheugd om voor de vierde keer de lotgenotendag aan te kondigen. Dit jaar zal deze plaatsvinden op D.V. zaterdag 12 oktober. We nodigen slachtoffers van seksueel misbruik uit de reformatorische gezindte van harte uit om samen te komen voor een dag van verbinding en verdieping.

Deelname aan deze dag, inclusief eten en drinken, is gratis. Zowel mannen als vrouwen zijn welkom om zich aan te melden. Iedere deelnemer mag één naaste meenemen om deze ervaring te delen. Na aanmelding wordt de locatie van de lotgenotendag aan jou persoonlijk bekendgemaakt.

Spreker: Annemieke Janssen-Begeer, psychosociaal therapeut

Het verdere programma van de lotgenotendag is op dit moment nog niet bekend. Naarmate er meer informatie bekend is, zal dat in dit bericht getoond worden.

Voor nu: houd de datum alvast vrij als je andere slachtoffers van seksueel misbruik wilt ontmoeten en met elkaar op een ontspannen manier de verdieping wilt zoeken. En meld je eventueel alvast aan via info@ikmeldhet.nl (NB. deelnemers die zich voor de eerste keer voor onze lotgenotendag aanmelden, hebben voorrang op deelname). We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op 12 oktober!