Nieuws

Vrijdag, 11 mei 2018
Jaarverslag 2017 nu online

De Stichting Reformatorisch Meldpunt heeft het inhoudelijk en financieel jaarverslag over 2017 online gepubliceerd.  Uit de resultaten van het verslag blijkt dat het Meldpunt in 2017 ruim 300 hulpvragen ontving. Dit is een stijging van 25% ten opzichte van 2016.  Hulpvragers kwamen het vaakst op de...
Maandag, 30 april 2018
Fonds voor professionele hulpverlening

Sinds september 2017 bestaat het Fonds Reformatorisch Meldpunt. Bij het Fonds zijn financiën beschikbaar voor aanvragers ten bate van een professioneel hulpverleningstraject na seksueel misbruik.    Het Fonds is ontstaan nadat diverse hulpvragers bij het Reformatorisch Meldpunt vertelden geen professionele hulp te kunnen krijgen omdat de onkosten hiervoor voor hen te h...
Zaterdag, 10 maart 2018
Iris lotgenotencontact

De reformatorische lotgenotenorganisatie Iris is op zoek naar twee nieuwe deelneemsters. Deze lotgenotengroep komt eens in de 4 weken bij elkaar in Ede. Vrouwen die open staan voor lotgenotencontact en die in de buurt wonen kunnen per mail (iris.lotg...