Dit jaar was het Reformatorisch Meldpunt één van de drie doelen van de ProLife Zorgcheque. In totaal was er € 10.000 te verdelen tussen de drie geselecteerde organisaties. Aan de hand van het aantal stemmen per organisatie werd het geld verdeeld, waarbij het Reformatorisch Meldpunt de meeste stemmen wierf.

Het Reformatorisch Meldpunt heeft het afgelopen jaar hard gewerkt om zoveel mogelijk stemmen te werven. Onder andere in de stand op de Terdege Zomer Fair kon gestemd worden op onze organisatie. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen: met 1150 stemmen wisten we de meeste mensen te trekken om te stemmen. Het aantal stemmen levert het prachtige bedrag van ruim € 4.000,- op. Uw stem was dus € 3,50 waard!
Van de officiële overhandiging van de cheque zal D.V. januari 2020 een podcast gemaakt worden in samenwerking met Groot Nieuws Radio. Deze podcast zal onder andere via onze website te beluisteren zijn.

Dankbaar

Het geld wordt het komende jaar ingezet om de anonieme contactmogelijkheden te financieren en coaches te trainen. We zijn dankbaar dat mede door deze financiële steun ons werk ook volgend jaar weer door kan gaan.

Aan alle stemmers: hartelijk bedankt!

Wilt u het werk van het Reformatorisch Meldpunt ook financieel steunen? Doneer eenvoudig online of maak uw gift over naar IBAN: NL69 RABO 0107 7689 17 t.n.v. Reformatorisch Meldpunt. Hartelijk dank!