*Update augustus 2022* De Terdege Zomerfair ligt weer achter ons. Het waren mooie, zonovergoten, intensieve dagen waarin we veel gesprekken mochten voeren.

Op de drukbezochte Fair – met 26.000 bezoekers de best bezochte tot nu toe – hebben onze vrijwilligers veel flyers en pennen uit kunnen delen. Het is fijn dat we daarmee de bekendheid over ons werk konden vergroten, en mogelijk ook mensen konden bereiken die onze hulp nodig hebben.

Onze vrijwilligers hebben het als heel waardevol ervaren om op de Terdege Zomerfair te staan. Een vrijwilliger: “Op de Fair werd het voor mij weer even heel helder dat het werk wat wij doen zo ontzettend nodig en waardevol is.” Een andere vrijwilliger: “Het is zo belangrijk dat er bekendheid wordt gegeven aan de mogelijkheid om anoniem te praten over seksueel misbruik. Ik kreeg op de Fair weer de bevestiging: wat komt seksueel misbruik vreselijk veel voor..”.
Ook merkten we tot onze dankbaarheid dat ons werk voor slachtoffers van seksueel misbruik gedragen wordt. Een vrijwilliger: “Op de Fair kwam naar voren dat we in de gebeden van mensen zijn.”

We kijken terug op bijzondere dagen en hopen D.V. volgend jaar opnieuw op de Terdege Zomer Fair aanwezig te zijn.

De Terdege organiseert van D.V. woensdag 3 augustus t/m zaterdag 6 augustus weer een leuke zomerfair in Barneveld. Ook deze keer zijn wij als Reformatorisch Meldpunt er weer bij!

Net als de voorgaande jaren hopen we weer op veel bezoekers, zodat we ons werk verder bekend kunnen maken. Hoe groter ons bereik, hoe meer slachtoffers van seksueel misbruik wij een luisterend oor kunnen bieden.
Komt u ook naar de Terdege Zomerfair? Ontmoet ons bij stand D15.
Ga in gesprek met één van onze vrijwilligers en kom meer te weten over de hulp die wij bieden aan slachtoffers van seksueel misbruik.
We hopen op een mooie, geslaagde fair met veel waardevolle gesprekken!