Eind vorig jaar deden we via onze e-mailing en sociale media een oproep voor nieuwe chatcoaches. Hierop mochten we veel reacties ontvangen! Na de selectieprocedure konden we in februari jl. vijf nieuwe coaches trainen.

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus vond de training dit keer volledig online plaats. Nieuwe coaches krijgen een training over het thema seksueel misbruik en over online chattechnieken, vanuit Stichting Chris en Voorkom!
Elisabeth Verschuure, onze vrijwilligerscoördinator, is dankbaar voor de uitbreiding van het team. “Ons werk gaat door! Het is tot verwondering dat er in zo’n korte tijd van werving 5 enthousiaste en betrokken vrijwilligers bijgekomen zijn. Wat zien we hierin ook de trouwe zorg van God voor onze doelgroep. De stille schreeuw van zovelen krijgt steeds meer een stem. Ik voel me bevoorrecht dat ik coördinator mag zijn van deze prachtige groep vrijwilligers.”

Tegen degenen die te maken hebben met seksueel misbruik, zegt Elisabeth: “We kijken er met elkaar naar uit om naar jou te luisteren en je terzijde te staan in jouw omstandigheden via onze anonieme contactmogelijkheden.”