Bij het einde van een jaar en het begin van een nieuw jaar gebeurt het automatisch dat je terugdenkt aan alles wat het afgelopen jaar is gebeurd en vooruitdenkt over het nieuwe jaar.
Zo ook over ons werk voor het Reformatorisch Meldpunt.

In 2022 was er gelukkig weer veel meer mogelijk: zo ging deze keer de Terdege Zomer Fair wél door. Ook onze jaarlijkse vrijwilligersdag en de lotgenotendag konden zonder beperkingen gehouden worden. Dat geeft reden tot dankbaarheid.
Begin 2022 was er veel ophef rondom de talentenjacht The Voice of Holland. We schreven over The Voice of Holland een veelgelezen artikel en schoven ook aan bij een webinar van de RMU om door te praten over het thema seksueel misbruik. De link naar het webinar is nog steeds op te vragen bij de RMU.

Ook deed dit jaar een studente van het Driestar Educatief onderzoek voor het Reformatorisch Meldpunt naar onze werkwijze en hoe we deze mogelijk kunnen verbeteren.
Eén van de belangrijkste aanbevelingen hierbij was om jongeren onder de 20 jaar gerichter te gaan bereiken via onze website door artikelen en pagina’s speciaal voor hen te schrijven.

Vooruitblik
Dit is één van de punten waar we het komende jaar mee aan de slag willen gaan. Ook gaan we werken aan nog meer bekendheid voor ons werk door het plaatsen van advertenties. Wie weet komt u het komende jaar zomaar één van deze advertenties tegen. Houd ook onze sociale media Instagram en Facebook in de gaten, ook daar gaat D.V. 2023 steeds meer informatie gedeeld worden over het thema seksueel misbruik en ons werk.

Voor nu wensen wij u vanuit de stichting Reformatorisch Meldpunt van harte gezegende kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar toe.